Trendyol Süper Lig’de 8. haftanın hakemleri belli oldu Trendyol Süper Lig’de 8. haftanın hakemleri belli oldu

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, hem sporcular hem de spor severler büyük bir heyecan içinde. Paris Olimpiyatları'nın tarihi yaklaştıkça, oyunlara katılacak sporcuların ve ülkelerin detayları daha da netleşiyor. Paris Olimpiyatları'nın başlamasına kısa bir süre kala, tüm gözler bu büyük etkinliğe çevrilmiş durumda. Türkiye'nin Paris 2024 Olimpiyatları'nda göstereceği performans da büyük bir merakla bekleniyor.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları ne zaman?

Paris Olimpiyat Oyunları, 26 Temmuz - 11 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Başkent Paris'te düzenlenecek olan 33. Yaz Olimpiyat Oyunları, 26 Temmuz Cuma günü TSİ 22.00'de yapılacak açılış töreniyle resmi olarak başlayacak.

Paris 2024 Olimpiyatlarına Türkiye'den Kaç Sporcu Katılacak?

2024 yılında düzenlenecek olan Paris Olimpiyat Oyunları'na Türkiye'den kaç sporcunun katılacağı merak edilenler arasında. Milli sporcuların 7 kota daha almasıyla birlikte, Paris 2024 Olimpiyatları'ndaki atletizm yarışmalarında Türkiye'yi temsil edecek sporcu sayısı 15'e çıktı. Türkiye'nin temsil edeceği sporcu sayısı ve oyunların başlama tarihi spor severler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor.

Fransa'nın başkenti Paris'te hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Kentin sembolü Eyfel Kulesi'nin yakınındaki Arena Champ-de-Mars ve Stade Tour Eiffel'de, yaz ve sonbaharda dünya çapındaki sporcuları ağırlamak için çalışmalar devam ediyor.

Muhabir: Haber Bülteni