Gündem

4A, 4B, 4C'lilere müjde! Hesaplara 15 bin TL geliyor

Haziran ayıyla birlikte SSK, Bağkur, Emekli Sandığı ve EYT emeklilerine sevindirici bir haber geldi. Bu ay içerisinde emekli olanlara bir maaş ek ikramiye verilecek. Bu ikramiye, emeklilerin maddi durumlarını bir miktar rahatlatacak ve yaşam standartlarını yükseltecek.

Abone Ol

İkramiye ödemeleri, SSK, Bağkur, Emekli Sandığı ve EYT kapsamındaki tüm emeklileri kapsayacak şekilde planlanmıştır. Bu, geniş bir emekli kitlesinin bu ek gelirden faydalanabileceği anlamına geliyor. Ödemeler, Haziran ayı boyunca yapılacak ve emeklilerin maaşlarının yatırıldığı banka hesaplarına otomatik olarak aktarılacak. Emeklilerin herhangi bir başvuru yapmalarına gerek yoktur, çünkü ödemeler otomatik olarak gerçekleştirilecektir.

Bununla birlikte, Akbank emeklilere özel cazip promosyon fırsatlarını duyurdu. 01 Mayıs - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında, emekli maaşlarını Akbank'a taşıyan ve 3 yıl boyunca bu bankadan almayı taahhüt eden emeklilere 15.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılacak.

Akbank'ın kampanyası kapsamında, Akbank Vadesiz hesabından veya Axess/Wings kredi kartından ilk 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı veren SGK emeklilerine, fatura başına 500 TL olmak üzere toplamda 2.500 TL chip-para verilecek. Bu sayede emekliler, toplamda 17.500 TL'ye varan ödül fırsatından yararlanabilecekler.

Emekliler, maaşlarını Akbank'a taşımak için şubeye gitmeden Akbank Mobil ve İnternet Bankacılığı veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla başvurabilirler. Ancak promosyon ödemesinden faydalanabilmek için emeklilerin 3 yıl boyunca maaşlarını Akbank'tan almayı taahhüt etmeleri gerekmektedir. Bu süre boyunca, belirlenen promosyon tutarları emeklilerin hesaplarına yatırılacaktır.

Emekliler banka seçerken sunulan promosyon tutarları ile birlikte bankanın hizmet kalitesi ve erişilebilirliğini de dikkate almalıdır. Yüksek promosyon tutarı sunan bankaların yanı sıra kaliteli hizmet veren ve kolay ulaşılabilir olan bankalar tercih edilmelidir.

Diğer bankalar da emeklilere çeşitli promosyon kampanyaları sunmaktadır. Emekliler, kendileri için en uygun seçeneği belirlemek için farklı bankaların tekliflerini değerlendirebilirler.

Promosyon ve ikramiyeler, emeklilerin maaş aldıkları banka hesaplarına otomatik olarak yatırılacaktır. Promosyon alabilmek için bankayla taahhüt imzalamak gerekmektedir. SSK, Bağkur, Emekli Sandığı ve EYT emeklileri promosyon alabilirler. Promosyon almak için kimlik belgesi ve emekli maaşını gösteren belgeler gereklidir. Chip-para kampanyası, Akbank Vadesiz hesabından veya Axess/Wings kredi kartından verilen otomatik fatura ödeme talimatlarına karşılık verilen ödüldür. Emekliler, daha avantajlı promosyon teklifleri sunan başka bir bankaya geçerek yeni promosyon alabilirler.