Ankara'dan Bolu'ya gelen Levent Ü. ailesiyle ev bulamadığı ve aç kaldığını söyleyerek kendini yaralamaya başladı. Levent Ü. kendisine bıçakla zarar vermesi üzerine devreye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri geldi. Levent Ü'nün üzerine 1'i lüks, toplam 6 aracın kayıtlı olduğunu tespit etti. Gerçeğin ortaya çıkmasının ardından aile, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binasından kaçtı. Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı.

OĞLU VE EŞİ YANINDAYKEN KENDİSİNE ZARAR VERMEYE BAŞLADI

3 ay önce 7 çocuğu ve eşiyle beraber Ankara'dan Bolu'ya gelen Levent Ü. İmaret Meydanı'nda, bir oğlu ve eşi yanındayken, bıçakla kendisine zarar vermeye başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, Levent Ü.'den kendisine zarar vermeyi bırakmasını istedi. Levent Ü., gazetecilere röportaj vermek karşılığında elindeki bıçağı bıraktı.

Bahriyeli Gençten Duygusal Sürpriz: Engelli Babasına Unutulmaz Anlar Yaşattı Bahriyeli Gençten Duygusal Sürpriz: Engelli Babasına Unutulmaz Anlar Yaşattı

"EV TUTSAM KİRA ÖDEYEMİYORUM"

Levent Ü. gazetecilere, 2 bin lira geliri olduğunu ifade ederek, "Benim 7 tane çocuğum var. Ev tutsam kira ödeyemiyorum. Ben hep böyle sokakta mı yaşayacağım? Ne yapayım. Benim kimseye bir zararım yok. Bittim, çoluğum çocuğumla hep sokakta mı yaşayacağım? 2 bin lira ile nasıl kira ödeyeceğim? Yıllarca hep sokakta mı yaşayacağım?" dedi.

Muhabir: Haber Bülteni