Üniversiteli genç köpeklerden kaçarken trafik kazası yaşadı! Yaşam savaşı veriyor Üniversiteli genç köpeklerden kaçarken trafik kazası yaşadı! Yaşam savaşı veriyor

Houston kenti yakınlarında, yerel saatle 19.51'de meydana gelen kazada, Robinson R44 tipi tur helikopteri, radyo kulesine çarptıktan sonra yere düştü. Çarpmanın etkisiyle kule yıkılırken, helikopterin yere çakılmasının ardından çıkan yangın bölgedeki itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı. Yetkililer, kazada aralarında bir çocuğun da bulunduğu dört kişinin yaşamını yitirdiğini doğruladı.

Bölgede Elektrik Kesintisi Yaşandı

Houston Belediye Başkanı John Whitmire, kazanın hemen ardından itfaiye ekiplerinin olay yerine ulaştığını ve müdahaleye başladığını belirtti. Çarpışma nedeniyle bölgedeki bazı mahallelerde elektrik kesintisi yaşandığını ifade eden Whitmire, kazanın geniş bir etki alanına sahip olduğunu dile getirdi.

Kaza Sonrası Soruşturma Başlatıldı

Helikopterin, kaza yerine yaklaşık 15 dakika uzaklıktaki Ellington Field Havaalanı'ndan kalktığı öğrenildi. Olayın ardından Federal Havacılık İdaresi (FAA), Ulusal Ulaştırma Güvenlik Kurulu (NTSB) ve yerel yetkililer kazayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı