Asayiş

Adana’da Akü İçinde 11 Kilo Esrar Ele Geçirildi: 2 Şüpheli Tutuklandı

Adana’da narkotik polisleri, akü içerisine saklanmış 11 kilo esrar ele geçirdi. Şüpheliler, uyuşturucu olduğunu bilmediklerini iddia etseler de çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Abone Ol

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, S.A. (30) ve M.F.’nin (23) kente yüklü miktarda uyuşturucu madde getirdiği bilgisine ulaştı. Ekipler, şüphelileri takibe aldı ve operasyon için harekete geçti.

Uyuşturucu kuryeliği yapan şüpheliler, araçlarından çıkarttıkları aküyü alıcıya verdikleri esnada narkotik polisleri tarafından yakalandı. Akünün içerisinden 11 kilo esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, ifadelerinde “Uyuşturucu madde olduğunu bilmiyorduk, akü değiştirecektik” diyerek savunma yaptı. Ancak, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin bu başarılı operasyonu, uyuşturucu kaçakçılığına karşı verilen mücadelenin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.