Adana'da eşi Deniz Suna’yı 39, oğlu Alperen’i ise 49 yerinden bıçaklayarak öldüren Cem Suna, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemede son savunmasını yapan sanık, "Asıl mağdur benim, dünyası yıkılan ailesi katledilen benim. Ne olduysa bana oldu" ifadelerini kullandı.

Kan Donduran Cinayet ve Mahkeme Süreci

Olay, 19 Ağustos 2023 tarihinde Çukurova ilçesindeki Toros Mahallesi’nde bulunan bir apartmanın 9’uncu katında yaşandı. Sabah saatlerinde cinnet getiren Cem Suna, eşi Deniz’i 39, oğlu Alperen’i ise 49 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrasında gözaltına alınan Suna, ‘canavarca hisle öldürme’ suçlamasıyla yargılandı.

Mahkemede son kez savunma yapan Cem Suna, "Adalete olan güvenimden bugüne kadar sustum. Ancak herkes hükmünü vermiş. Eşim ve çocuğum sürekli gözümün önünde. Dışarı çıksam da bir şey değişmeyecek" diyerek kendini savundu.

Anne Yüreği Yandı: ‘Onun Kellesini İstiyorum!’

Kararın ardından, öldürülen Deniz Suna’nın annesi Neriman Toker de basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Toker, “Torunumu ve kızımı katleden bu cani, mahkemede o kadar rahat konuştu ki aklım almıyor. Verilen karardan mutlu değilim, onun kellesini istiyorum. Kalbini derisini yüzüp bana versinler, belki o zaman biraz rahatlarım” sözleriyle yaşadığı acıyı dile getirdi.

Kuzey Marmara Otoyolu’nda takla atan otomobil sürüklendi Kuzey Marmara Otoyolu’nda takla atan otomobil sürüklendi

Cem Suna, 2 Kez Ağırlaştırılmış Müebbet Aldı

Adana 12. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasında Cem Suna, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı. Mahkemenin kararı sonrası adliye koridorlarında büyük bir sessizlik hakim oldu.

Kaynak: iha