Ankara Milletvekili Adnan Beker, Pursaklar Ayyıldız Mahallesi sakinleri ile Trakyalılar Göçmen Derneği yerleşkesinde bir araya geldi.

Beker, toplantıda yaptığı konuşmada, “Mahallemizin sorunlarını yerinde dinlemek ve çözümler üretmek amacıyla buradayız. Misafirperverlikleri için Muhtarımız İlknur Özkan'a ve mahalle sakinlerine teşekkür ederim” dedi.

THY uçağında kabin memuruyla tartışan Dilan Çıtak hakkında soruşturma başlatıldı THY uçağında kabin memuruyla tartışan Dilan Çıtak hakkında soruşturma başlatıldı

Toplantıda, mahalle sakinleri çeşitli konularda sorunlarını dile getirirken, Beker de bu sorunların çözümü için ilgili birimlerle iletişime geçeceğini ve konunun takipçisi olacağını belirtti.

Ayyıldız Mahallesi Muhtarı İlknur Özkan, “Milletvekilimizin mahallemize gelerek bizleri dinlemesi ve sorunlarımızı çözmek için çaba göstermesi bizler için çok değerli. Kendisinin desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.


Toplantıya katılan mahalle sakinleri, sorunlarının çözümü için yapılan bu görüşmeden memnun olduklarını ifade ederek, Beker'e teşekkür ettiler.

Milletvekili Beker, mahalle sorunlarının çözümü için çalışmaların hızla başlayacağını ve süreç boyunca mahalle sakinlerini bilgilendireceğini kaydettti.

Muhabir: Fatma Doğanay