Tarık Taşar vefat etti! Tarık Taşar kimdir? Tarık Taşar vefat etti! Tarık Taşar kimdir?

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, oğlunun adının geçtiği bir soruşturma nedeniyle partisinden istifa ettiğini duyurdu. Zenbilci, partisinin itibarına zarar gelmemesi için bu kararı aldığını belirterek, sürecin etkin ve adil bir şekilde yürütülmesini umduğunu vurguladı.Peki, Ahmet Zenbilci oğlu kimdir, Ahmet Zenbilci oğlu ne yaptı?

OĞLU NEDENİYLE İSTİFA ETTİ

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, oğlunun adının geçtiği bir adli soruşturma nedeniyle partisinden istifa ettiğini duyurdu. Zenbilci, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı açıklamada, "Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Asla tasvip etmediğim bu durum nedeniyle soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir." ifadelerini kullandı.

Zenbilci, partisinin ve dava arkadaşlarının zarar görmemesi için istifa kararı aldığını belirterek, "Bu sürecin, mensubu olmaktan gurur duyduğum partime zarar vermemesi için partimden istifa ediyorum." dedi.

Açıklamasının ardından Zenbilci'nin sosyal medya hesabını kapattığı görüldü

AHMET ZENCİBİLCİ OĞLU KİMDİR, NE YAPTI?


Ahmet Zencibil'in oğlu Tayyip Zencibilci'dir. Kendisinin ne yaptığı bilinmemekle beraber en son 2023 yılında Toronto'da olduğu bilinmektedir.

Muhabir: Haber Bülteni