İsteme esnasında damada özel kahve menüsü hazırladı! "Bir de bu çıktı" İsteme esnasında damada özel kahve menüsü hazırladı! "Bir de bu çıktı"

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Ahu Tuğba, 1 Eylül’de Miami’de hayatını kaybetmişti. Uzun bekleyişin ardından, Tuğba’nın cenazesi 27 gün sonra İstanbul’a ulaştı. Cenaze, Türkiye’ye çelik tabutla nakledildi.

Cenaze İşlemleri Uzun Süre Gecikti

Ahu Tuğba, ABD’de kızı Anjelik Calvin ile yaşadığı evde KOAH hastalığı nedeniyle vefat etti. Cenazesi, ABD’deki prosedürler gereği otopsi raporu çıkmadan "şüpheli ölüm" kategorisine girmişti. Bu nedenle, yetkililer cenazenin ülke dışına çıkarılmasına izin vermemişti. Otopsi raporunun çıkmasının ardından, Adli Tıp Merkezi müdürünün izinde olması nedeniyle cenaze Miami’de bir süre daha bekletildi. Son olarak, Anjelik Calvin’in ABD pasaportunun yenilenmesi işlemleri de gecikmelere yol açtı ve cenaze tam 27 gün sonra Türkiye’ye ulaştı.

Anma Töreni ve Cenaze Namazı

Ahu Tuğba’nın cenazesi, Türk Hava Yolları (THY) uçağıyla İstanbul Havalimanı’na getirildi. Uçak, saat 16.10’da iniş yaptı. Anjelik Calvin, annesinin sosyal medya hesabından cenaze işlemleriyle ilgili bilgiler paylaştı. Calvin, “Bu cumartesi (yarın) saat 11.00’de Beyoğlu Atlas Sineması’nda anma töreni olacaktır. Cenaze, Teşvikiye Camii’nde öğle kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Annemi birlikte dualarla uğurlayalım,” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Haber Bülteni