Asuman Krause, 2010 yılında Alan Horowitz ile evlenmiş ancak evliliği iki yıl süren Krause, boşanmıştı. Daha önce kısa süreli bir ilişki yaşadığı popüler şarkıcı Emrah ile anılsa da bu ilişki de uzun ömürlü olmamıştı. 2019 yılında ise, 2005 yılında ilişki yaşadığı İlker İnanoğlu ile yeniden birlikte olduğu öğrenilmişti.

ASUMAN KRAUSE HAMİLE Mİ?

Son zamanlarda, Aileler Yarışıyor programının sunuculuğunu yapan Asuman Krause'nin belirgin şekilde gözüken karnı izleyiciler tarafından 'hamile mi?' sorularını gündeme getirdi. Sosyal medyada, Krause’nin karnı hakkında pek çok yorum yapıldı ve hamile olduğu iddiaları öne çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sözleri Üzerine CHP’den Acil Toplantı Talebi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sözleri Üzerine CHP’den Acil Toplantı Talebi

AİLELER YARIŞIYOR ASUMAN KRAUSE'NİN GÖBEĞİNİ GÖREN HAMİLE DİYOR

Hamilelik iddiaları üzerine Asuman Krause, sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yaptı. Ünlü sunucu, bebek beklemediğini ve hamile olmadığını belirterek iddialara son noktayı koydu. Krause, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Son günlerde hakkımda çıkan hamilelik iddiaları tamamen asılsızdır. Hamile değilim ve bebek beklemiyorum.” dedi.

ASUMAN KRAUSE HAMİLE DEĞİL

Asuman Krause’nin çocuk sahibi olmadığı da net bir şekilde ortaya çıktı. Ünlü sunucunun yayın esnasında belirginleşen karnı, izleyicilerde çocuk sahibi olma ihtimali konusunda soru işaretleri uyandırsa da, Krause'nin mevcut durumda çocuğu bulunmuyor.

Muhabir: Haber Bülteni