New York'ta Çinli göçmen bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Vera Wang, yıllar içinde moda dünyasında adını altın harflerle yazdırdı. 1949 doğumlu olan Wang, pek çok ünlü isme özel elbiseler ve gelinlikler tasarlayarak yeteneğini geniş kitlelere ulaştırmayı başardı. Ancak, Wang'ın dış görünüşü ve genç kalmayı başarması, tasarımlarından daha çok konuşuluyor.

Afyonkarahisar'da 4.4 büyüklüğündeki deprem kameralarda Afyonkarahisar'da 4.4 büyüklüğündeki deprem kameralarda

FAST FOOD YEMESİNE RAĞMEN GENÇ KALIYOR

Birçok kişi, Wang'ın bu genç görünümünü sağlıklı beslenme ve düzenli spora borçlu olduğunu düşünüyor. Ancak Vera Wang, günlük beslenme alışkanlıklarını şu sözlerle özetliyor: "Her gün fast food yerim. Krema dolgulu, şeker kaplı çörekleri severim." Wang, genç kalmanın sırrını; ‘uzun saatler çalışmak ve meşgul olmak’ olarak açıklıyor. Meşgul olmanın yaşlanmanın en iyi panzehiri olduğunu savunuyor.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLUYOR

Wang'ın sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar, hayranlarının ve takipçilerinin dikkatini çekiyor. 75 yaşında olmasına rağmen, fotoğraflarını görenler onun için "Zamanı durdurmuş" yorumunu yapmaktan kendilerini alıkoyamıyor. Wang, genç görünümünü genetik şansına da bağlıyor.

Muhabir: Haber Bülteni