Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından atamaya göre Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği Av. Dr. Duhan KALKAN atandı. Atanmasının ardından ilk hesaplama Bala'da yapıldı. Ankara'nın Bala ilçesinde incelemelerde bulunan Kalkan, Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran ile ilçeye gayrimenkul yatırım projeleri ve yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Kalkan, Ankara Kalkınma Ajansı tarafından yapılan Bala Flake Yem Tesisi ile Tekstil Atölyesini yerinde inceledi.

DUHAN KALKAN GÖREVE HIZLI BAŞLADI

Ankara Kalkınma Ajansı Duhan Kalkan'ın ilk adımlarını Twitter üzerinden atarak, "Ajansı Genel Sekreteri Dr. Duhan Kalkan'ın ilk çalışma ziyaretini Bala ilçemize yaptı. Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran ile ilçeye proje ve yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu ve Ajansımız desteğiyle kurulan Bala Flake Yem Tesisi ile Tekstil Atölyesini yerinde takip ediyoruz." paylaşımıyla duyurdu.

Minibüsçüler Odası Başkanı'ndan Altındağ Belediyesi'ne ziyaret Minibüsçüler Odası Başkanı'ndan Altındağ Belediyesi'ne ziyaret

ATO BAŞKANINDAN HAYIRLI OLSUN MESAJI

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği atanan Av. Dr. Duhan Kalkan'a tebrik mesajları geliyor devam ediyor. Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran resmi sosyal medya hesabı üzerinden tebrik mesajı yayınladı.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran paylaşımında, "Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği görevine atanan, Kalecik Belediyesi Önceki Dönem Başkanı Av. Dr. Duhan Kalkan'ı tebrik ediyor, başarılı sayının devamını diliyorum. Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreter V. Emine Doğrukök" ve şehrimize müdür yardımcısı sıfatıyla teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Duhan Kalkan kimdir? 

1983 doğumlu olan KALKAN, Ankara Kaleciklidir. 2007 yılında Başkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden burslu mezun olan KALKAN; 2010 yılında yüksek lisans, 2015 yılında ise doktora eğitimini tamamlamıştır. 2008 – 2014 yılları arasında Başbakanlık'ta, 2014 – 2015 yıllarında Milli Savunma Bakanlığı'nda, 2015 – 2018 yılları arasında Cumhurbaşkanlığı'nda kariyer uzmanı olarak görev yapmıştır. 2019 – 2024 yılları arasında Kalecik Belediye Başkanlığı görevini yürüten KALKAN, 03 Temmuz 2024 tarihinde Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri olarak atanmıştır. 
Ankara Üniversitesi'nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak ders vermekte olup, çok sayıda akademik yayını bulunmaktadır.Sivil toplum kuruluşlarında bulunan KALKAN, evli ve iki çocuk babasıdır. İyi akşamlar İngilizce bilmektedir. 

Muhabir: Cansel Yıldız