Narin Güran’ın cinayetinde bir numaralı şüpheli olan Salim Güran ile TBMM’de çekilmiş bir fotoğrafın ortaya çıkmasının ardından sosyal medya üzerinde yoğun eleştirilerle karşılaşan Ensarioğlu, “Adam valiyi, kaymakamı herkesi ziyaret etmiş. O gün başka muhtarlarla birlikte geldiler. Beni de ziyaret ettiler. Hatırlamıyorum bile o ziyareti,” dedi.

THY uçağında kabin memuruyla tartışan Dilan Çıtak hakkında soruşturma başlatıldı THY uçağında kabin memuruyla tartışan Dilan Çıtak hakkında soruşturma başlatıldı

"SOSYAL MEDYADA BÜYÜK AHLAKSIZLIK YAPILIYOR"

Ensarioğlu, yaptığı açıklamada, “Evet dostlarımız dedim. 20 yıl önce ölen dede benim dostumdur. Bu aile on binlerce kişinin dostudur. Sosyal medyada büyük ahlaksızlık yapılıyor,” ifadelerini kullandı.

AÇIKLAMALAR GELİYOR

Narin Güran’ın cesedinin bulunmasının ardından, soruşturmada itirafçı olan Nevzat Bahtiyar’ın Salim Güran’ı işaret etmesiyle birlikte şüphelerin yoğunlaştığını hatırlatan Ensarioğlu, “Ben devlet ne biliyorsa onu söyledim. Sanki ben öldürmüşüm gibi konuşuluyor,” şeklinde konuştu.

Ensarioğlu, konuyla ilgili eleştirilerin çarpıtıldığını ve aynı zamanda başka vakalarda yaşanan duyarsızlığa dikkat çekerek, “Tekirdağ’da 2 yaşında bir kız çocuğu istismara uğrayıp öldürüldü, vicdan sahiplerinden çıt çıkmadı,” dedi.

TBMM'NİN GÜVENLİK PROSEDÖRÜ

TBMM'de yapılan ziyaretlerin güvenliği konusunda bilgi veren Ensarioğlu, Meclis’e her ziyaretçinin giremeyeceğini, bunun için bir milletvekili veya danışmanı eşliğinde olunması gerektiğini belirtti.

Galip Ensarioğlu’nun açıklamaları, hem sosyal medyada hem de kamuoyunda tartışmalara neden olmaya devam ediyor. Cinayet soruşturması ise sürdüğü için bu konunun gündemden düşmesi beklenmiyor.

Muhabir: Haber Bülteni