AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında aşağılık ve ahlaksız ifadeler kullandığını belirterek, sert tepki gösterdi.

İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı

Gül, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Cumhurbaşkanımız hakkında aşağılık ve ahlaksız sözler kullanan İsrail Dışişleri Bakanı haddini de sınırını da çoktan aşmıştır. Soykırım suçlusu olarak adalet önünde hak ettiğiniz cezayı alacağınız gün yakındır. Katiller bilmez ama biz hatırlatalım. Recep Tayyip Erdoğan, milletin adamıdır. Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’dir. Recep Tayyip Erdoğan, gönül coğrafyamızın ve mazlumların umududur."

Tepkiler Devam Ediyor

Gül'ün açıklamaları, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz’ın sözlerine karşı Türkiye'den gelen sert tepkilerin bir parçası olarak dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik aşağılayıcı ifadeler kullanılması, Türkiye’de geniş çapta kınanırken, AK Parti’den de art arda tepkiler gelmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Destek Mesajları Geliyor

Abdülhamit Gül'ün açıklamaları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye ve dünya üzerindeki mazlumlar için taşıdığı önemi vurguluyor. Gül, Erdoğan’ın yalnızca Türkiye'nin değil, aynı zamanda geniş bir gönül coğrafyasının ve mazlum halkların umudu olduğunu belirterek, İsrail Dışişleri Bakanı’nın açıklamalarının kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA