Çorum’dan Düzce’nin Akçakoca ilçesine bayram tatiline gelen 16 yaşındaki İbrahim Kolcu, dün denizde kayboldu. Bayramın birinci gününde Çayağzı plajında denize giren Kadir Kolcu ve ailesi, dalgalar nedeniyle zor anlar yaşadı. Ailenin çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar yardıma koşarak 5 kişilik ailenin 4 üyesini kurtardı. Ancak 16 yaşındaki İbrahim Kolcu denizden çıkarılamadı.

Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Bölgeye sevk edilen arama kurtarma ekipleri, denizde arama çalışmalarına başladı. Gün boyu yapılan arama çalışmalarından sonuç alınamayınca, bu sabah helikopter ile arama çalışmalarına başlandı. Ankara’dan gelen jandarma arama kurtarma (JAKE), su altı arama kurtarma ve sahil güvenlik ekipleri de bölgedeki çalışmalara destek vermeye başladı.

Arnavutköy'deki yatılı okulda 14 kişi zehirlendi Arnavutköy'deki yatılı okulda 14 kişi zehirlendi

Arama Çalışmalarına Yoğun Katılım Var


Arama kurtarma ekiplerinin yoğun çabalarıyla yürütülen çalışmalar, helikopterin de katılımıyla genişletildi. Denizde ve kıyıda titizlikle sürdürülen aramalar, İbrahim Kolcu’yu bulabilmek için aralıksız devam ediyor.

Kadir Kolcu ve ailesi, tatil için geldikleri Akçakoca’da yaşadıkları bu trajik olay nedeniyle büyük üzüntü yaşıyor. Ailenin umutlu bekleyişi sürerken, arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda İbrahim Kolcu’nun bulunması için dualar ediliyor.

Kaynak: İHA