Başkan Ayık, ziyaret sırasında gazilere duyduğu minneti dile getirerek, "Vatanımız için canını ortaya koyan kahraman Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyor, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla yaad ediyorum" ifadelerini kullandı.

Gazilere olan borcumuzun asla ödenemeyeceğini belirten Ayık, Kıbrıs Gazisi Ali Çakır ve ailesiyle yakından ilgilenerek, onların bu özel günlerinde yanlarında olduklarını vurguladı.

Başkan Ayık, gazilerin vatan için gösterdiği fedakârlıkları unutmanın mümkün olmadığını ifade ederek, “Vatanımız için gösterdikleri kahramanlıklar nedeniyle tüm gazilerimize minnettarız” dedi. Ziyaret, samimi bir atmosferde gerçekleşirken, Gaziler Günü’nün anlam ve önemine dair duygusal anlar yaşandı.

İsteme esnasında damada özel kahve menüsü hazırladı! "Bir de bu çıktı" İsteme esnasında damada özel kahve menüsü hazırladı! "Bir de bu çıktı"

Kıbrıs Gazisi Ali Çakır ve ailesi, bu özel ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Muhabir: Fatma Doğanay