Bugün saat 18 civarı çöp toplama merkezinde çıkan yangın hala tamamen söndürülemedi. Henüz kontrol altına alınamayan yangını söndürmek için Jandarma Genel Komutanlığı'na ait 2 adet skorsky helikopter de barajdan aldığı su ile destek veriliyor. Akyurt İlçesinde meydana gelen büyük yangında dumanlar neredeyse tüm ilçeyi kapladı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ankara İtfaiyesi, Akyurt Belediyesi personeli, İlçe Jandarma Komutanlığı çok sayıda personel ve araç ile yangını kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürdü.

Yangın kontrol altına alındı

Ak Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Akyurt İlçesinde meydana gelen büyük yangının kontrol altına alındığını ve can kaybının olmadığını duyurdu.

THY uçağında kabin memuruyla tartışan Dilan Çıtak hakkında soruşturma başlatıldı THY uçağında kabin memuruyla tartışan Dilan Çıtak hakkında soruşturma başlatıldı

Zeynep Yıldız yaptığı paylaşımda, "Yangın kontrol altına alınmış, can kaybı yok. Geçmiş olsun Akyurt!" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Haber Bülteni