Fenerbahçe Kongresi'nin ilk gününde, mevcut başkan Ali Koç ve eski başkan Aziz Yıldırım arasındaki gerilim Habertürk TV ekranlarına taşındı. İki başkan adayı, gece geç saatlerde canlı yayında karşı karşıya geldi. Program, Fenerbahçe camiası ile futbolseverlerin büyük ilgisini çekti. Moderatör Ahmet Selim Kul yönetiminde gerçekleşen Yıldırım ve Koç arasındaki tartışmada zaman zaman hararetli anlar yaşandı.

İKİLİ ARASINDAKİ TARTIŞMA GÜNDEM OLDU

Yıldırım'ın Koç'a yönelik sert eleştirilerinin ardından Koç'un verdiği karşılık, programı izleyenleri ekrana kilitledi. Program, Yıldırım'ın "Başkan gel bir öpüşelim" teklifiyle başladı ve tartışmaların ardından iki başkan adayı, programın sonuna doğru tokalaşıp öpüşerek birbirlerinden ayrıldı.

SOSYAL MEDYADA GENİŞ YANKI UYANDIRDI

YouTube üzerinden de eşzamanlı olarak yayınlanan program kısa sürece yüzbinlerce izleyiciye ulaştı. Sosyal medya üzerinde de büyük bir yankı uyandıran yayını, Fenerbahçe camiası ve futbolseverler merakla takip etti. Tartışmalara ve iki başkan adayının açıklamalarına sosyal medyada oldukça geniş bir yer verildi.

İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı

YENİ BİR SAYFA MESAJI

Programın sonunda Ali Koç ve Aziz Yıldırım, seçim sonrası birlikte yemek yeme ve yeni bir sayfa açma sözü verdi. İkili, Fenerbahçe'nin geleceği için de birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

TÜRK TELEVİZYON TARİHİNİN REYTİNG REKORU

Mars Data Center Kurucu Ortağı Selçuk Saraç, program sırasında Türkiye'deki veri merkezlerinde internet tüketiminin %12 düştüğünü belirtti. Saraç, “Bu tür değişiklikler genellikle iftar saatleri veya "Kurtlar Vadisi" gibi programların yayınlandığı zamanlarda görülürdü.” dedi.

Kablo TV'den yapılan açıklamaya göre ise, %78'lik izlenme oranıyla Habertürk TV yayını, Türk televizyon tarihinde rating ölçümüne geçildiği günden bu yana en yüksek izlenme oranını elde etti.

Muhabir: Haber Bülteni