Organize suç örgütü Daltonlar üyesi 157 kişi adliyeye gönderildi Organize suç örgütü Daltonlar üyesi 157 kişi adliyeye gönderildi

Bursa’da önce radara sonra alkol denetimine takılan genç sürücü, yüksek alkolden dolayı ehliyetini verince ağladı. 

Alkol Sürücü Ehliyeti Verince Oturup Ağladı

Bursa’da kent genelinde trafik yoğunluğuna geçit vermeyen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, farklı noktalarda alkol çalışmalarını aralıksız devam ediyor. Son olarak merkez Osmangazi ilçesi Gaziakdemir Mahallesi üzerine radar ve alkol uygulaması yapan ekipler, araçları bir bir durdurarak kontrol etti. Radara giren araçlara cezai işlem uygulanırken  alkollü sürücülerin de ehliyetlerine el konuldu.

Yapılan uygulama sırasında radar aracının yanından 103 kilometre hızla geçen 16 F plakalı otomobil, alkol uygulamasında da durduruldu. Yapılan kontrollerde sürücünün E.O. olduğu belirlendi. Alkolmetreyi üfleyen 21 yaşındaki E.O., 1.73 promil alkollü çıktı. Hem radara giren  hem de alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulan E.O., sinir krizi geçirerek ağladı. E.O.’a alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL, hız sınırını aşmaktan ise 1506 TL idari para cezası kesildi. Ehliyetine 6 ay el konulan E.O., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, halkın huzur ve güvenini sağlamak için çalışmaların aralıksız olarak süreceğini bildirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı