Altındağ Belediyesi, eğitim ve sağlık hizmetlerini tek bir çatı altında sunacağı Eğitim Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. 

Ankara'nın Altındağ İlçesi Yıldıztepe Mahallesi'nde yer alan Aile Sağlığı Merkezi Altındağ Belediyesi tarafından dönüştürerek Hacettepe Üniversitesi işbirliğinde Eğitim Aile Sağlığı Merkezi olarak hizmete açtı.

Dünyaca ünlü kalp cerrahları Ankara’da buluştu! Dünyaca ünlü kalp cerrahları Ankara’da buluştu!

Yıldıztepe Mahallesi'nde bulunan merkezin açılışı, Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Ankara Vali Yardımcısı Osman Akbaş, Ankara İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sibel Aksu, Hacettepe Üniversitesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Duygu Ayhan Başer, Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla ve Altındağlı hemşehriler'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Altındağ'da Bir İlk: Eğitim Aile Sağlığı Merkezi

Açılışta konuşan Başkan Dr. Veysel Tiryaki, Eğitim Aile Sağlığı Merkezi'nin Altındağ'da bir ilk olduğunu vurguladı. Tiryaki, "Önümüzdeki günlerde, Altındağ'da sağlık alanında çok daha fazla yatırıma imza atacağız inşallah... Altındağlı hemşehrilerimiz için ne gerekiyorsa yapacağız." dedi.

Muhabir: Cansel Yıldız