Etkinlikte Ankara’nın önde gelen futbol takımları MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği, Keçiörengücü, Ankara Demir Spor, Ankara Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Akyurt Belediyesi ve İncirli Spor'un yanı sıra Ankara Gençlik Merkezleri Spor Kulüpleri de yer aldı. Şölen kapsamında yaklaşık 200 genç sporcu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu futbol sahasında yaşadı.

Trendyol 1. Lig’de 8. hafta başlıyor! Trendyol 1. Lig’de 8. hafta başlıyor!

Katılım Yoğundu

Etkinliğe Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ile Ankara Gençlik Hizmetleri Müdürü Yusuf Kılıç da katılarak genç sporculara destek verdi. Mustafa Çelik, etkinliğin gençler için önemine vurgu yaparak, "30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolüdür. Bu tür etkinliklerle gençlerimizin hem fiziksel hem de zihinsel olarak gelişimini desteklemeyi amaçlıyoruz," dedi.

Sporun Birleştirici Gücü

Mustafa Çelik konuşmasında ayrıca sporun birleştirici gücüne değinerek, "Atalarımızdan aldığımız emaneti daha yukarı taşıyacağız. Sizlere en güzel şekilde teslim edeceğiz ve sizler de bizlerden aldığınız emaneti en güzel şekilde yukarıya taşıyacaksınız. Geleceğin sporcuları olarak, milletimizin birlik ve beraberliğinin teminatı olan siz değerli gençlere başarılar dilerim," ifadelerini kullandı. Çelik, tüm sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek, "Bayrağımız ilelebet dalgalanacak, milletimiz ilelebet var olacak," dedi.

Turnuvanın sonunda, etkinliğe katılan tüm sporcular ve organizatörler hatıra fotoğrafı çektirerek bu özel günü ölümsüzleştirdi.

Kaynak: İHA