Altındağ Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirmek ve vatandaşlara daha kaliteli sosyal alanlar sunmak amacıyla önemli projelere imza atıyor. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki ve teknik ekibi, Kosova Parkı, Su Parkı ve Karapürçek Stadyumu'nda bulunan halı saha ve spor alanlarını yerinde inceledi.

Başkan Tiryaki, incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri tutuyor, onların daha konforlu sosyal alanlarda vakit geçirmeleri için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bakıma ihtiyacı olan sosyal alanları bir bir tespit edip yeniliyor ve yeniden vatandaşlarımızın hizmetine açıyoruz. Pırıl pırıl bir Altındağ için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

YENİLENEN SOSYAL ALANLAR

Kosova Parkı: Yenileme çalışmaları kapsamında parkın mevcut yapısı korunarak modernize edilmesi planlanıyor. Vatandaşların dinlenme ve sosyal aktivitelerini gerçekleştirebileceği yeni alanlar oluşturulacak.

İsteme esnasında damada özel kahve menüsü hazırladı! "Bir de bu çıktı" İsteme esnasında damada özel kahve menüsü hazırladı! "Bir de bu çıktı"

Su Parkı: Su Parkı’nda yapılan yenilikler ile çocuklar ve aileler için daha güvenli ve eğlenceli bir ortam sağlanacak. Parkın altyapısı güçlendirilerek, daha fazla ziyaretçinin ağırlanması hedefleniyor.

Karapürçek Stadyumu Halı Saha ve Spor Alanları: Spor yapmayı seven vatandaşlar için halı saha ve diğer spor alanları yeniden düzenlenerek modern standartlara uygun hale getirilecek.

Muhabir: Fatma Doğanay