Asayiş

Anadolu Otoyolu'nda Feci Kaza: Otomobil kamyona ok gibi saplandı 1 kişi hayatını kaybetti

Mini Cooper sürücüsü Tuba Elitaş olay yerinde hayatını kaybetti, kazanın dehşet anları başka bir aracın kamerasına yansıdı.

Abone Ol

Düzce'de Anadolu Otoyolu Bolu Dağı mevkiinde meydana gelen kazada, bir otomobilin kamyona ok gibi saplanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Alınan bilgilere göre, Ankara’dan İstanbul istikametine seyir halinde olan Tuba Elitaş idaresindeki 48 BA 988 plakalı Mini Cooper marka otomobil, aynı yönde ilerleyen Semih Ş. idaresindeki 78 YD 827 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Kaza Anı ve Olay Yeri

Kazanın şiddetiyle otomobil kamyona adeta ok gibi saplandı ve sürücü Tuba Elitaş olay yerinde hayatını kaybetti. Feci kazanın ardından İstanbul istikametinde trafik iki şeritten sağlanmaya başladı. Kaza anı, başka bir aracın iç kamerasına saniye saniye yansıdı ve bu görüntüler dehşeti gözler önüne serdi.

Soruşturma Başlatıldı

Olay yerine gelen polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı. Kazanın neden meydana geldiği ve araçların hız durumları gibi detaylar araştırılıyor. Tuba Elitaş’ın vefatı ailesi ve yakınlarını yasa boğarken, kazanın görüntüleri sosyal medyada da geniş yankı buldu.