Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Ankara- İstanbul yolunda ulaşımın daha konforlu ve daha hızlı hale geleceğini duyurdu.  


Yapılan açıklamaya göre, Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi kapsamında T27 aç-kapa-diyafram, T26, T24 tünelinin bir kısmı, Doğançay Ripajına bağlanacak. Seyahat süresi 30 dakika kısalacak ve ulaşımımız daha konforlu ve daha hızlı hale gelecek. 

Ankara’da Dans Coşkusu: Latin Dans Kursu Başvuruları Başlıyor! Ankara’da Dans Coşkusu: Latin Dans Kursu Başvuruları Başlıyor!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım ise şöyle, ““Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi kapsamında T27 aç-kapa-diyafram, T26, T24 tünelinin bir kısmı, Doğançay Ripajına bağlanacaktır. Bununla birlikte seyahat süremiz 30 dakika kısalacak; ulaşımımız daha konforlu ve daha hızlı hale gelecektir.” Demiryollarımızın hızlı, konforlu ve daha keyifli hale gelmesi için özveriyle çalışan demiryolcularımızdan herkese günaydın” 
 

Muhabir: Cansel Yıldız