CHP Ankara Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Dr. Aylin Yaman resmi sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu tarafından cevaplanmak üzere yazılı soru önergesi sunduğunu açıkladı. 
 
CHP Ankara Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Dr. Aylin Yaman’ın yazılı olarak sunduğu soru önergesinde, yeni dönemde, insan, hayvan ve çevre sağlığına bütüncül yaklaşım sağlayan TEK SAĞLIK anlayışının hayata geçirilmesi yönünde bir çalışmanın olup olmadığı ve 1219 sayılı kanunda sağlık çalışanı olarak tanımı olmayan veteriner hekimlerin, tek sağlık anlayışı ile sisteme entegrasyonunun yapılıp yapılmayacağı konuları yer alıyor.   CHP Ankara Milletvekili Dr. Aylin Yaman’ın sorularının Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu tarafından yazılı olarak cevaplanması bekleniyor.

Dünyaca ünlü kalp cerrahları Ankara’da buluştu! Dünyaca ünlü kalp cerrahları Ankara’da buluştu!

 
CHP Ankara Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Dr. Aylin Yaman’ın sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımda ise “Yeni Sağlık Bakanımız Sn. Prof. Dr. Kemal Memişoğlu tarafından yazılı cevaplanması talebiyle, yeni dönemde, insan, hayvan ve çevre sağlığına bütüncül yaklaşım sağlayan TEK SAĞLIK anlayışının hayata geçirilmesi yönünde bir çalışmanın olup olmadığını sordum. Ayrıca, 1219 sayılı kanunda sağlık çalışanı olarak tanımı olmayan veteriner hekimlerin, tek sağlık anlayışı ile sisteme entegrasyonunun yapılıp yapılmayacağını sordum…” ifadeleri yer alıyor. 

Muhabir: Cansel Yıldız