Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Ankara Şubesi tarafından düzenlenen 3. Ankara Edebiyat Festivali, 15 Ekim Salı günü Pursaklar’da başlıyor. Festival, üç gün boyunca sanatseverleri edebiyatla buluşturacak.

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Ankara Şubesi’nin organize ettiği 3. Ankara Edebiyat Festivali, bu yıl da edebiyat ve sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatmak üzere kapılarını açıyor. 15 Ekim Salı günü Ankara'nın Pursaklar ilçesinde başlayacak olan festival, 17 Ekim’e kadar sürecek ve bu süre zarfında edebiyat dünyasının önemli isimlerini ağırlayacak.

4. Geleneksel Ufuk Üniversitesi Koşusu 20 Ekim’de ODTÜ Eymir Gölü’nde Gerçekleşiyor 4. Geleneksel Ufuk Üniversitesi Koşusu 20 Ekim’de ODTÜ Eymir Gölü’nde Gerçekleşiyor

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi (ASBÜ), Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ), Pursaklar Belediyesi, Akyurt Belediyesi ve Çubuk Belediyesi’nin iş birliğiyle düzenlenen etkinlikler, Ankara'nın Pursaklar, Akyurt ve Çubuk ilçelerinde sırasıyla gerçekleştirilecek. Festivalde edebi sohbetlerden atölyelere, şiir dinletilerinden imza günlerine kadar birçok farklı etkinlik yer alacak.

ASBÜ Rektörü ve TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Medya Ankara'da Erdem Yeşer’in canlı yayın konuğu olarak, festivalin detaylarını paylaştı. Arıcan, programda festivalin içeriğine ve gerçekleştirilecek etkinliklere dair önemli açıklamalarda bulundu.

Canlı yayın sonrasında gazetemizi ziyaret eden Arıcan, editörlerle bir araya gelerek gazetemizde yayımlanan haberleri inceledi. Arıcan, sınırlı bir ekiple büyük başarılara imza atıldığını belirterek, ekibimizin çalışmalarını takdir etti ve editörlerimizi içtenlikle tebrik etti.

Kaynak: Sevda Ecem Karapolat