Ankara Üniversitesi Deniz ve Deniz Hukuku Araştırma Merkezi (DEHUKAM), Japonya'nın Ankara Büyükelçiliği, Filipinler'in Ankara Büyükelçiliği ve Amerika Birleşik Devletleri'nin Ankara Büyükelçiliği iş birliğiyle önemli bir sempozyuma ev sahipliği yapıyor. 15 Ekim 2024 tarihinde Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Cebeci Kampüsü'ndeki Mahmut Esat Bozkurt Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan "Deniz Hukuku ve Hukukun Üstünlüğü" başlıklı sempozyum, deniz hukuku perspektifinden hukukun üstünlüğünü ele alacak.

Sempozyumda, deniz hukuku alanındaki güncel gelişmeler ve uluslararası ilişkiler bağlamında hukukun denizdeki önemi tartışılacak. Etkinlik, Türkçe ve İngilizce olarak gerçekleştirilecek ve alanında uzman akademisyenler, diplomatlar ve hukukçuları bir araya getirecek. Katılımcılar, sempozyumda denizcilik hukukuna dair önemli bilgi ve deneyimleri paylaşma fırsatı bulacaklar.

Keçiören'de kadına yönelik şiddetle mücadele semineri düzenlendi Keçiören'de kadına yönelik şiddetle mücadele semineri düzenlendi

Etkinliğe katılım sınırlı kapasitede olup, katılımda "ilk gelen alır" kuralı uygulanacaktır.

Kaynak: Sevda Ecem Karapolat