İhlas Haber Ajansı’ndan aktarılan bilgilere olay, dün akşam saat 18.00 sularında Kalecik ilçesi İstasyon Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, fırıncılık işiyle uğraşan iki aile arasında haksız satış gerekçesiyle tartışmalar bir süredir devam ediyordu. Taraflardan biri, diğer aileyi ölümle tehdit edince, tehdit edilen aile şikâyetçi olacağını belirtti.

AMCA VE YEĞENİ HAYATINI KAYBETTİ

Gerginliğin artması üzerine akşam saatlerinde iki aile arasında bıçaklı bir kavga patlak verdi. Kavga sırasında Fatih Çekirdek ve yeğeni Mücahit Çekirdek bıçak darbeleriyle hayatını kaybetti.

Hiç gitmediği Şanlıurfa'dan bin 506 TL trafik cezası geldi Hiç gitmediği Şanlıurfa'dan bin 506 TL trafik cezası geldi

Kavgada yaralanan 4 kişi ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumlarının ciddiyeti sürerken, kavgaya karışan bazı şüpheliler gözaltına alındı.

“OLAY ÇOK UZUN SÜRDÜ, BİR SAATE YAKIN KARGAŞA VARDI”

Olayın yaşandığı yerdeki bir esnaf olan Ramazan Güner, iki ailenin daha önce de husumet yaşadığını ve bu anlaşmazlıkların fırıncılık işindeki ekmek satışlarından kaynaklandığını belirtti. Güner, “Kavga daha önce başlamıştı. Bir taraf diğerini ölümle tehdit etti, karşı taraf ise polise şikayette bulunacağını söyledi. Sonra kavga büyüdü, bıçaklar çekildi. 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Amca ve yeğeni aynı apartmanda yaşıyordu. Olay çok uzun sürdü, bir saate yakın kargaşa vardı. Güvenlik güçleri ancak o zaman müdahale edebildi. Gözaltına alınanlar var, ancak sayı artabilir” şeklinde konuştu.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Yaşanan üzücü olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatılırken, olayın arka planındaki alacak-verecek meselelerinin detayları da araştırılıyor.

Kaynak: İHA