Olay, gece saat 02:00 sularında Keçiören'de meydana geldi. İddialara göre, 20 yaşındaki H.G., borçlu olduğu Burak Tüfekçi'yi (26) borcunu ödemek bahanesiyle yanına çağırdı. Bunun üzerine Tüfekçi, nişanlısı B.D. (22) ve arkadaşları M.K. (27) ile D.Y.’yi (21) yanına alarak buluşma noktasına gitti. Parkta başlayan görüşme sırasında, Tüfekçi ile H.G.'nin amcası G.G. (37) arasında küfürlü bir tartışma patlak verdi. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve H.G., kovaladığı Tüfekçi'yi bıçakla yaraladı.

Hastaneye Kaldırılan Genç Hayatını Kaybetti

Olayın ardından H.G. ve amcası G.G. hızla olay yerinden kaçarken, Tüfekçi'nin yakınlarının durumu bildirmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Burak Tüfekçi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın failleri H.G. ve amcası G.G. ise kısa süre içinde yakalanarak gözaltına alındı.

Cezaevinden izinli çıkan genç yürürken öldürüldü Cezaevinden izinli çıkan genç yürürken öldürüldü

Görgü Tanıkları Yaşananları Anlattı

Olayla ilgili konuşan bir görgü tanığı, “Saldırgan, bir erkek ile onun yanındaki kadının peşinden kaçıyordu. Sokağın köşesinde bıçaklı saldırı gerçekleştirdi. Ölen kişinin yanında nişanlısı vardı. Etraf çok kalabalıktı. Bıçaklanan kişinin kardeşi saldırganı aradı ama bulamadı. Gece saatlerinde oldu olay. Borç para sebebiyle olduğu söyleniyor. Olaydan sonra saldırıyı gerçekleştiren kişi kaçtı” dedi.

Kaynak: İHA