Gündem

Ankara’da Gazze için yardım kermesi ve destek yürüyüşü

Ankara Kevser Eğitim Vakfı, İsrail'in işgali altındaki Gazze'ye yardım elini uzatmak amacıyla önemli bir kermes ve etkinlikler dizisi başlattı. 25-29 Eylül tarihleri arasında Yenimahalle'de düzenlenen hayır kermesinden elde edilecek tüm gelir, Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine bağışlanacak. Vakıf, tüm vatandaşları bu anlamlı etkinliğe katılmaya ve destek vermeye davet etti.

Abone Ol

Ankara Kevser Eğitim Vakfı, Gazze'de yaşanan katliama dikkat çekmek ve yardım etmek amacıyla kermes düzenliyor. Yenimahalle'de 25 Eylül'de açılan kermesin gelirleri Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

KERMES GELİRİ GAZZE'YE BAĞIŞLANACAK

Beş gün sürecek olan kermeste, el emeği ürünlerden, yiyecek ve içeceklere kadar birçok farklı ürün satışa sunulacak. Kermesten elde edilecek tüm gelir, Gazze'deki mağdur insanlara gönderilerek ihtiyaçların karşılanmasında kullanılacak. Kevser Eğitim Vakfı, bu bağışın, bölgedeki halkın yaşadığı zorlukların bir nebze de olsa hafifletilmesine katkı sağlayacağını belirtiyor.

"SOYKIRIMA İSYAN" YÜRÜYÜŞÜ İLE FİLİSTİN’E DESTEK

Ankara Kevser Eğitim Vakfı ayrıca, Filistin halkının yaşadığı zor koşullara dikkat çekmek ve İsrail'in uyguladığı zulme karşı ses yükseltmek amacıyla, "Soykırıma İsyan" temalı bir destek yürüyüşü düzenleyecek. 6 Ekim Pazar günü saat 13.30’da Kurtuluş Parkı'ndan başlayacak olan yürüyüş, Anadolu Meydanı'na kadar devam edecek. Vakıf, tüm vatandaşları yürüyüşe katılmaya davet ederek Filistin halkının yaşadığı zulme ses çıkarmaya davet ediyor.