Ankara’da, hırsızlık suçlamasıyla 13 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler arasında, cezaevinden firar eden ve hırsızlık suçundan 12 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsın da bulunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 2024 yılı içerisinde farklı tarihlerde ev ve iş yerlerinde hırsızlık yapan suçluları yakalamak için özel bir çalışma başlattı. Olaylara ait kamera kayıtlarından oluşturulan dijital albüm, özel kurulan bir ekiple titizlikle analiz edildi. Yapılan analizler sonucunda 13 şüphelinin kimliği belirlendi ve hırsızlık yapan şahısları yakalamak üzere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyon sonucunda tüm şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Özellikle E.Ö.’nün yakalanmasına yönelik gidilen adreste, şahsın bulunmadığı yönünde beyanlar olmasına rağmen yapılan aramada dolabın arkasında saklanırken yakalandığı bildirildi. E.Ö.’nün cezaevinden firar ettiği ve hırsızlık suçundan aranmasının bulunduğu belirtildi.

Şüphelilerin gerekli adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Adana'da Mezarlıkta Silahlı Saldırı: 3 Kadın Hayatını Kaybetti! Adana'da Mezarlıkta Silahlı Saldırı: 3 Kadın Hayatını Kaybetti!

Kaynak: İHA