Manavgat'ta arazi anlaşmazlığı cinayetle bitti Manavgat'ta arazi anlaşmazlığı cinayetle bitti

Ankara Valisi Vasip Şahin, Kurban Bayramı tatili boyunca kent genelinde alınacak güvenlik önlemleri ve denetimler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Vali Şahin, bayram süresince toplam 21 bin 894 personelin görev yapacağını bildirdi. Bu personelin 18 bin 657'si polis, 3 bin 237'si ise jandarma olacak.

Vali Şahin, Ankara genelinde 500 araçla asayişi sağlayacaklarını belirtti. Kurban Bayramı tatili boyunca yoğun bir güvenlik tedbiri uygulanacağını ifade eden Şahin, vatandaşların huzur ve güven içinde bir bayram geçirmeleri için tüm önlemlerin alındığını vurguladı.

Ankara Valiliği, bayram süresince vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla çeşitli bölgelerde denetimlerini sürdürecek ve asayişi sağlamak için çalışmalarını aralıksız devam ettirecek. Vali Şahin, bayram tatili boyunca vatandaşların huzurunu bozmamak ve olası sorunları hızlıca çözmek adına ekiplerin hazır bulunacağını belirterek şunları dedi:

“Bu bayram biraz daha fazla tedbir aldık. Kurban alanları ve satış yerleri sürekli denetleniyor. Bayram boyunca hem trafikte hem güvelikte, polis bölgesinde 18 bin 657, Jandarma bölgesinde de 3 bin 237 personel görev yapacak. 500 araç sahada olacak. Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde, tren garında, havalimanında ve diğer ulaşım noktalarında vatandaşların mağdur olmaması için gerekli güvenlik ve kontrol çalışmalarımız devam edecek. Tır ve büyük kamyon girişlerinde kısıtlamalar var. Kızılcahamam istikameti ile Trans- Avrupa Kuzey-Güney Otoyolu’nu (TEM) kontrol altında tutup, bugünden itibaren çok zorunlu haller dışında kamyon ve tırların girişine izin vermeyeceğiz.”
Kaynak: İHA