Gündem

Ankara’da muhtarlara yangın söndürme dersleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından muhtarlara yangın söndürme tankerleri dağıtılıyor. Muhtarlar yangın söndürme konusunda eğitiliyor.

Abone Ol

Yangın sezonunun başladığı bu günlerde, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bir hizmet devreye alındı.

Ankara’nın tüm ilçelerinde muhtarlara yangın söndürme tankı dağıtımı başlatan belediye aynı zamanda tankerlerin nasıl kullanılacağına ilişkin de muhtarlara eğitim vermeye başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkan vekili Önder Yanmaz öncülüğünde başlatılan yangın tankeri dağıtımı ve eğitim faaliyetlerine Polatlı’da devam edildi.

Önder Yanmaz sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada “muhtarlarımıza dağıtılan yangın söndürme tankerlerinin kullanılması ve yangın eğitimlerini bu senede devam ettiriyoruz. İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile yapmış olduğumuz Yangın Tankeri Kullanımı ve Yangın Eğitimlerinin sıradaki durağı Polatlı oldu” ifadelerini kullandı.

Yangın tankeri dağıtımı ile muhtarlara yönelik yangın söndürme tanklarının kullanımı konusundaki yaygın eğitimlerin önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde de devam edeceği bildirildi.