Antalya Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı. Törenin ardından, Antalya Valisi Hulusi Şahin ve protokol üyeleri, Valilik binasında tebrikleri kabul etti.

Törenler Cumhuriyet Caddesi’nde Devam Etti

Tebriklerin kabulünden sonra törenler Cumhuriyet Caddesi üzerinde sürdü. Vali Hulusi Şahin, MEBS Okulu ve Eğitim Merkez Komutanı Tuğgeneral Hasan Basri Erkuzu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, araç üzerinde geçiş yaparak vatandaşların bayramını kutladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile Anlamlı Anlar

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu. Türk Silahlı Kuvvetleri adına yapılan konuşmada, zaferin önemi vurgulandı.

Minibüsçüler Odası Başkanı'ndan Altındağ Belediyesi'ne ziyaret Minibüsçüler Odası Başkanı'ndan Altındağ Belediyesi'ne ziyaret

Halk oyunları gösterisinin ardından tören, Şehit yakınları, Gaziler, Jandarma, Sahil Güvenlik ve Emniyet personelinin katıldığı geçit töreni ile sona erdi.

Protokol ve Vatandaşlardan Yoğun Katılım

Törene Antalya Valisi Hulusi Şahin başta olmak üzere, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, MEBS Okulu ve Eğitim Merkez Komutanı Tuğgeneral Hasan Basri Erkuzu, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Ali Kahveci, Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İHA