Asayiş

Antalya'da acı ölüm: Emekli öğretmenin öldüğünü cesedi kokunca fark ettiler!

Antalya'da emekli öğretmen Niyazi Yerli, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Yerli’nin ölümünün, dairesinden yayılan ve apartman sakinlerini rahatsız eden ağır koku nedeniyle yapılan ihbarla ortaya çıktığı öğrenildi.

Abone Ol

Olay, Konyaaltı ilçesi Liman Mahallesi’nde bulunan bir site içerisinde gerçekleşti. Sitenin B3 bloğundan son günlerde yayılan ağır koku üzerine apartman sakinleri durumu site yönetimine bildirdi.

Kokunun kaynağını araştıran site yöneticisi, daire sahibi Niyazi Yerli'ye ulaşamayınca 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi. Bunun üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 5 gündür Niyazi Yerli’yi görmediklerini belirten site yöneticisi ve çalışanları, adrese çilingir çağırdı.

ÇÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ VAZİYETTE BULUNDU

Çilingir yardımıyla kapının açılmasının ardından içeri giren polis ve sağlık ekipleri, Niyazi Yerli’yi salonda yüzüstü yatar vaziyette ve çürümeye başlamış halde buldu.

Yerli’nin cesedinin bir kablo üzerinde olması nedeniyle elektrik kaçağı olabileceği ihtimali üzerine dairenin elektriği kesildi. Kolunda tansiyon aleti takılı olan Yerli’nin cansız bedeni, Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.