Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi'nde bulunan lüks bir sitedeki dairede, 01.30 sıralarında çıkan kavga kanlı bitti. Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki Adem E. Y. ile 17 yaşındaki B.Ş. arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında B.Ş.'nin kullandığı tabancadan çıkan kurşunlar, Adem E. Y.'nin karın ve boynuna isabet etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Adem E. Y.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, apartmandan çıkarken yakaladıkları B.Ş.'yi gözaltına alarak Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

Aracın çarptığı 1,5 yaşındaki çocuk kurtarılamadı Aracın çarptığı 1,5 yaşındaki çocuk kurtarılamadı

Olay Yerinde İki Tabanca Bulundu

Olay yerinde yapılan incelemede, 1 boş kovan ile olayda kullanılan tabanca ve masa üzerinde bir başka silah bulundu. B.Ş.'nin ilk ifadesinde, bir hafta önce İstanbul'dan geldiğini ve Adem E. Y. ile birlikte kaldığını belirttiği öğrenildi. Hayatını kaybeden Adem E. Y.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay sırasında evde bulunan bir köpek ise belediye ekipleri tarafından evden alındı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, köpeğin alınmasının ardından evdeki çalışmalarını sürdürdü

Kaynak: İHA