Gündem

Aslı Hünel Gelin Evi yarışmasından ayrıldı mı? Aslı Hünel neden yok?

Show TV ekranlarında uzun süredir yayınlanan Gelin Evi yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Aslı Hünel hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Peki, Aslı Hünel neden programda yok? Gelin Evi yarışmasından mı ayrıldı?

Abone Ol

Başarılı şarkıcı Aslı Hünel, uzun süredir devam eden sunuculuk görevinden, ailesiyle yeterince vakit geçiremediği gerekçesiyle ayrılma kararı aldı. Hünel'in yokluğu, izleyiciler arasında merak konusu oldu. Peki, Aslı Hünel Gelin Evi yarışmasından neden ayrıldı?

ASLI HÜNEL NEDEN YOK?

Magazin Burada'da yer alan habere göre, Aslı Hünel, 3 sezondur sunuculuğunu yaptığı Gelin Evi yarışmasında başarılı bir reyting elde etti. Ancak uzun saatler süren çekimlerden dolayı zorlanan Hünel, yeni sezonda ekipte olmamaya karar verdi. Hünel, vaktinin büyük bir kısmını ailesiyle geçirmek ve dinlenmek istediği için bu kararı aldı. Henüz resmi bir açıklama yapmayan şarkıcı, hayranlarını bu kararla şaşırttı.

YARIŞMACILARA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Geçtiğimiz bölümlerde Aslı Hünel, birbirleriyle tartışan ve kendisini dinlemeyen gelinlere sinirlenerek, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ben kalkayım siz devam edin. Çok saygısızsınız. Masada bağırılmasını istemiyorum demiştim. Neyi paylaşamıyorsunuz, sakin olun, çok ayıp. Bazı şeyleri zehir ediyorsunuz"