Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından yapılan açıklamada, Mesleki Eğitim ve Ahilik Özel İhtisas Komisyonu toplantısının, ATO Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Akça ve Ali İhsan Güçlü başkanlığında gerçekleştirildiği belirtildi.

Kurumlar Arası İş Birliği Ele Alındı

Toplantıya, Ankara İl Milli Eğitim Uzmanı Orhan Yılmaz ile ATO’nun hamisi olduğu Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Boz, Yenimahalle Zeynep-Salih Alp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Serap Yaman ve Sincan Ahmet Andiçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Harun Kılıç katıldı. Bu toplantıda, mesleki ve teknik eğitimin geliştirilmesi başta olmak üzere, kurumlar arası yapılabilecek iş birliği çalışmaları masaya yatırıldı.

Genç KYK yurdundan atladı, hayatını kaybetti Genç KYK yurdundan atladı, hayatını kaybetti

Özel İhtisas Komisyonu Üyeleri Toplantıda Yer Aldı

Toplantıda ayrıca, ATO Mesleki Eğitim ve Ahilik Özel İhtisas Komisyonu Başkanı Abidin Memili ile komisyon üyeleri Hakan Sancur, İbrahim Öztürk ve Mehmet Kaya da hazır bulundu. Komisyon üyeleri, eğitim kalitesinin artırılması ve iş gücü piyasasının ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Muhabir: Hacer Koca