Asayiş

Avcılar sahilinde kavga kanlı bitti: Bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

Avcılar sahilinde gece saatlerinde çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Serdar Ala bıçaklanarak öldürüldü. Ala’nın 25 suç kaydı olduğu ortaya çıkarken, olayla ilgili üç şüpheli gözaltına alındı.

Abone Ol

Gece saat 02.30 sıralarında Avcılar ilçesi Ambarlı Mahallesi İskele Caddesi’nde yaşanan olayda, Serdar Ala ile Eray A., Onur Ö. ve Hüseyin E. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle Serdar Ala, silahına davrandı ancak silahı ateş almadı. Bunun üzerine Eray A., elindeki bıçakla Ala’yı göğsünden bıçakladı. Bıçaklama sonrası Eray A. ve arkadaşı Onur Ö., yaralı Ala’yı denize attı.

Denizden Çıkmaya Çalışırken Kaçtı

Yaralı halde denize düşen Serdar Ala, denizden çıkmaya çalışırken, şüphelilerin üzerine geldiğini görünce yüzerek kaçmaya çalıştı. Olay yerine çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Polisin Yardımıyla Denizden Çıkarıldı Ancak Hayatını Kaybetti

Polis ekiplerinin yardımıyla denizden çıkarılan Serdar Ala, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından şüpheliler Eray A., Onur Ö. ve Hüseyin E. polis tarafından gözaltına alındı. Yapılan incelemede, hayatını kaybeden Serdar Ala’nın 25 suç kaydı olduğu ve diğer şüphelilerin ise toplamda 37 suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

Avcılar Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili detaylı bir çalışma başlattı. Bu trajik olay, Avcılar sahilinde büyük bir üzüntüye neden oldu.