Bartın’da seyir halinde bulunan bir otomobil ile kavşaktan çıkan başka bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi hayatını kaybederken biri ağır 2 kişi de yaralandı.

Kayıp olan şahsın aracında kan izi tespit edildi! Ekipler devreye girdi Kayıp olan şahsın aracında kan izi tespit edildi! Ekipler devreye girdi

Kaza, Bartın Sinop Karayolu’nun 20. kilometresinde meydana geldi. Kurucaşile’den Bartın istikametine seyir eden C.D. yönetimindeki 74 AAG 388 plakalı araç, Bartın yönünden gelerek Aliobası köyüne dönüş yapan 19 yaşındaki Selçuk Eyşi idaresindeki 34 BPN 96 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Selçuk Eyşi'nin aracı takla atarak yol kenarındaki kanala düştü ve istinat duvarına çarparak durabildi.

Kazanın ardından, Selçuk Eyşi olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçtan ağır yaralı olarak çıkarılan 16 yaşındaki Berat Yaprak hastanede yaşamını yitirdi. Diğer araçta bulunan 71 yaşındaki Hanife Demir ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan yaralılardan sürücü C.D’nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, diğer araçtan çıkarılan 19 yaşındaki E.K’nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Kazanın ardından olay yerine gelen yakınları büyük acı yaşadı. Amasra Kaymakamı Kadir Perçi de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Jandarma ekipleri, başka bir kazanın yaşanmaması için bölgede geniş güvenlik tedbirleri aldı. Kontrollü olarak sağlanan ulaşım, araçların kaldırılmasının ardından tamamen açıldı.

Kaynak: İHA