Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, seçildiği takdirde takımın başına teknik direktör olarak Jose Mourinho'yu getirmeyi vaat etmişti. Konuyla ilgili Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında tartışmalar sürerken, sürpriz bir gelişme yaşandı ve Jose Mourinho, Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Bu gelişme, Yıldırım'ın seçilme şansının da arttığına yoruldu.

"BEN SEÇİLİRSEM MOURİNHO İLE ÇALIŞIRIM"

Aziz Yıldırım, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Mersin'de son gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldırım, konuya ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı:

Trendyol 1. Lig’de 8. hafta başlıyor! Trendyol 1. Lig’de 8. hafta başlıyor!

"Neyse akıllarına gelmiş, gitmişler konuşmuşlar. Bana da sordu öbür taraf, 'Gerekirse imzalayın' dedim. Çünkü onların yetkisi var, bizim yetkimiz yok şu anda. Onlar da Mourinho'ya talip olmuşlar. İyi bir hamledir. Fenerbahçe'ye İsmail Kartal'dan sonra Jose Mourinho! Güzel işte Jose Mourinho ile anlaşmaları. Söylediler bana. Ben seçilirsem ben de çalışırım. 'Gelin beraber anlaşalım, imza attıralım, çalışmaya başlasın' demedim mi! Sonuçta seçilirsek biz de çalışırız, fark etmez"

MOURİNHO HER AN GERİ GİDEBİLİR

İtalyan yayın organı Calciomercato'nun haberine göre Jose Mourinho, Fenerbahçe ile yaptığı sözleşmenin içeriğinde özel bir madde talep etti. Bu maddeye göre, Portekiz Millî Takımı'ndan teklif gelirse serbest kalma hakkı olacak. Mourinho, Roma'da görev yaparken de milli takımdan teklif almış ancak kabul edememişti.

Muhabir: Haber Bülteni