Etkinliğe Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, İçişleri Bakan Müşaviri Hatice Atan ve AK Parti Ankara Kadın Kolları Başkanı Hatice Çakmak katıldı.

Almanya'daki Güncel Market Fiyatları Sosyal Medyada Gündem Oldu Almanya'daki Güncel Market Fiyatları Sosyal Medyada Gündem Oldu

Tarihi Hamamönü Meydanı'nda düzenlenen açılış töreninde, bölge halkı ve davetliler etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.
Etkinliğin Filistin halkına olan destek için büyük bir önem taşıdığını vurgulayan altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Bugün burada, kardeşlerimize destek olmak için bir araya geldik. Bu tür etkinliklerle dayanışmamızı ve kardeşlik bağlarımızı güçlendiriyoruz. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonlar, hem geri dönüşüm bilincini artırmak hem de ihtiyaç sahiplerine destek olmak açısından büyük önem taşıyor. Filistinli kardeşlerimiz için düzenlediğimiz bu hayır kermesinde emeği geçen herkese minnettarız” dedi.

Açılışın ardından, etkinlik alanında kurulan stantlar gezildi. Katılımcılar, geri dönüşüm ürünleri ve ikinci el eşyaların satışa sunulduğu çarşıyı ziyaret ederek, hem çevre bilincine katkıda bulunma hem de Gazze'ye destek olma fırsatı buldular.

Etkinlik boyunca elde edilecek gelir, Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kullanılacak. Başkan Veysel Tiryaki, tüm hemşehrilerini Hamamönü Meydanı'nda kurulan hayır kermesine davet ederek, “Birlikte daha güçlü olduğumuzu gösterme zamanı. Tüm halkımızı bu anlamlı etkinliğe katılmaya ve destek olmaya çağırıyorum” dedi.

2. Geleneksel Geri Dönüşüm ve 2. El Çarşısı, 7-8-9 Haziran tarihlerinde ziyaret edilebilecek.

Muhabir: Fatma Doğanay