Başkent Üniversitesi, Dikey Geçiş Sınavı ile üniversiteye kayıt yaptıracak öğrencilerle ilgili takvimi açıkladı. Üniversiteden yapılan açıklamada elektronik kayıtların 02 Ekim 2024- 07 Ekim 2024 tarihleri arasında saat 23:59' a kadar e-devlet üzerinden yapılacağı belirtildi. Kayıt ekranının aktif olabilmesi için öncelikle eğitim ücretinin ilk taksitinin yatırılması gerektiği ifade edilen açıklamada şunlar dendi:

Başkent Üniversitesi'nden Uluslararası Ortopedi ve Travmatoloji Konferansı Başkent Üniversitesi'nden Uluslararası Ortopedi ve Travmatoloji Konferansı
“E-Devlet üzerinden kayıt yapan öğrenciler, kayıt için gerekli belgeleri 09 Ekim 2024 tarihine kadar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na teslim etmelidir. (Belgeler posta, e-mail vb. yollarla gönderilmemelidir. Eksik belge ve posta ile kayıt yapılmaz.) Öğrencilerin 14 Ekim 2024 tarihinde kendilerine ait şifreleri kullanarak Öğrenci Bilgilendirme Sistemi OBS üzerinden ders kayıt işlemlerini yapması zorunludur” denildi. Şahsen kayıtların ise 02 Ekim 2024- 09 Ekim 2024 (Cumartesi - Pazar hariç) tarihlerinde, 09.00 - 17.00 saatleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 'nda yapılacağı vurgulandı. Açıklamada “Öğrencilerin 14 Ekim 2024 tarihinde kendilerine ait şifreleri kullanarak Öğrenci Bilgilendirme Sistemi OBS üzerinden ders kayıt işlemlerini yapması zorunludur. E-Devlet üzerinden kayıt yaptırmayan adayların kayıt için şahsen başvurmaları gerekmektedir, eksik belge ve posta ile kayıt yapılmaz” 

Muhabir: Sevda Ecem