Gündem

Bayram tatiline gidecek Ankaralılara uyarı

Ankara’da son günlerde hırsızlık olayları artmaya başladı. 40 yıllık anahtarcı esnafı, Kurban Bayramı’nda tatile gidecek olan vatandaşları uyardı.

Abone Ol

Ankara'da hırsızlar son zamanlarda oldukça yoğun çalışmaya başladı çok sayıda hırsızlık vakası yaşanırken anahtarcılardan da ciddi anlamda uyarı geliyor.

Özel ve kaliteli kilit kullanmayan vatandaşların sürekli mağdur olduğunu belirten anahtarcılar özellikle bilinen ve güvenliği garanti ürünlerin kullanılmasının kendileri için daha faydalı olabileceğini belirtirken tanıdıkları anahtarcılarla da sürekli istişare halinde olmalarını ve ekstra kilit sistemleri konusunda bilgi almaları gerektiğini belirtiyor.

40 YILLIK TECRÜBE

Ankara'da 40 yıldır çilingircilik yapan Taylan Yıldırım “40 yıllık tecrübeme dayanarak vatandaşlarımızı uyarıyorum” diyerek şunları söyledi:

“Özellikle yaz döneminde insanların tatile gitmesini, köylerine, memleketlerine gitmesini fırsat bilen hırsızlar oldukça organize çalışıyor ve çok sayıda hırsızlık ve soygun vakasının ev ve iş yerlerinde oluyor. Bu risklere karşı kendinizi ve malınızı güven altında tutmak istiyorsanız sadece normal kilit sistemleri yetmez ekstra güvenlik önlemi taşıyan Kilit sistemleri de kullanılması gerekiyor.”