Ticaret Bakanlığı sosyal medya platformu X'ten (Twitter) yapılan açıklamada; “Berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olması uygulaması 1 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla yürürlüğe girecek" açıklaması yapıldı.  
Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, Ticaret Bakanlığı’nın açıklamasının ardından web sitemize açıklama yaptı. 

Filistin’e Destek Yürüyüşü İçin Hazırlıklar Başladı: Ankara'da Buluşma! Filistin’e Destek Yürüyüşü İçin Hazırlıklar Başladı: Ankara'da Buluşma!


“Esnafımıza hayırlı olsun” 


Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, yaptığı açıklamada, “Öncelikle emeği geçen tüm bakanlarımıza, Esnaf Sanatkârlar ve Kooperatifçilik önceki Genel Müdürü Necmettin Erkan’a şu andaki genel müdürümüze teşekkür ediyorum. Ticaret bakanlığımız Berber, kuaför ve güzellik salonlarının beklediği müjdeyi bugün açıkladı. İnşallah 1 Temmuz itibariyle odalar valilikle görüşmeye başlayacak ve bir gün kapalı olacaklar. Esnafımız da bu vesileyle bir gün dinlenmiş olacak. Biz Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak bu durumdan çok mutluyuz. Esnafımıza hayırlı olsun” dedi. 
 

Muhabir: Bünyamin Altıntaş