Gündem

Beşiktaş Belediyesi 2025-2029 stratejik plan toplantısını vatandaşlarla birlikte yaptı

Beşiktaş Belediyesi, 2025-2029 yıllarını kapsayacak olan yeni stratejik planını oluşturma sürecine başladı. Bu süreçte, planlamanın en önemli aşamalarından biri olan paydaş analizi üzerinde yoğunlaşıldı. Toplantıya katılan Beşiktaşlı vatandaşlar, çeşitli iletişim kanalları aracılığıyla düşünce ve önerilerini paylaştı.

Abone Ol

Toplantıda, sosyal medya, anketler, odak grup toplantıları ve yerinde görüşmeler gibi yöntemlerle Beşiktaş halkının sesi duyurulacak. Gençler, yaşlılar, dezavantajlı gruplar ve kadınlar dahil olmak üzere herkesin fikirleri değerlendirilecek.

"ÖNÜMÜZDEKİ 5 YILI SİZLERLE BİRLİKTE PLANLAYACAĞIZ"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, toplantıda yaptığı konuşmada, stratejik planın hazırlanma sürecinin seçimlerden hemen sonra başladığını belirtti. Akpolat, şöyle dedi:

"Önümüzdeki 5 yılı sizlerle birlikte planlayacağız. Sizlerin görüşleri bizim için çok değerli. Beşiktaş'ı hep birlikte daha ileri taşıyacağız ve birlikte başaracağız," 

"HİZMETLERİN KARARLARINI BİRLİKTE ALACAĞIZ"

Akpolat, Beşiktaşlı vatandaşların planlama sürecine katılmasının önemine dikkat çekerek, şu ifadeleri aktardı:

"Hizmetlerimizi sadece sunmakla kalmayacak, bu hizmetlerin kararlarını da birlikte alacağız. Planlama sürecine katılımınız en büyük arzumuz. Bu nedenle, stratejik planlama sürecine herkesi dahil ediyoruz ve tüm iletişim araçlarını aktif olarak kullanarak herkesin görüşlerini alabileceği platformlar oluşturuyoruz," 

Toplantının sonunda, sosyal medya, çözüm merkezi, hizmet binası ve sahada yapılan görüşmelerin yanı sıra, yüz yüze temaslar ve yeni kurulacak web sitesi üzerinden anketlerin yapılacağı bilgisi paylaşıldı. Bu sayede Beşiktaşlılar, belediye hizmetleriyle ilgili düşüncelerini ve önerilerini kolayca iletebilecekler.