Beşiktaş, Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonuna Samsunspor deplasmanında start verecek. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21.45'te başlayacak ve hakem Ali Şansalan tarafından yönetilecek. Maç, beIN Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Yeni sezon öncesinde ilk resmi maçında Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek Süper Kupa'yı kazanan Beşiktaş, lige de galibiyetle başlamayı hedefliyor. Siyah-beyazlı ekip, yenilenen kadrosu ve yeni teknik ekibiyle sezon öncesi büyük umutlar taşıyor.

Kadrodaki Yenilikler: Geçen sezon istenilen verimi alamayan ve zor günler yaşayan Beşiktaş, bu sezon kadrosuna önemli takviyeler yaptı. Savunmaya Brezilyalı tecrübeli stoper Gabriel Paulista, orta sahaya ise Rafa Silva transfer edildi. Hücum hattında ise İtalyan forvet Ciro Immobile ile güçlendirilen Beşiktaş'ta, genç oyuncular Can Keleş ve Emirhan Topçu da Samsunspor karşısında ilk kez siyah-beyazlı formayı giyecek.

Giovanni van Bronckhorst'un İlk Lig Maçı: Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş'taki ilk lig maçında Samsunspor karşısında görev alacak. Süper Kupa zaferiyle 7. kupasını kazanan Hollandalı teknik direktör, yeni lig sezonunda büyük bir sınav verecek.

Eksikler: Beşiktaş'ta sakatlıkları devam eden Yakup Arda Kılıç, Emrecan Terzi ve B. Zaynutdinov, Samsunspor'da ise sakatlık yaşayan Emre Kılınç ve önceki sezondan cezalı olan Yunus Emre Çiftçi maça katılamayacak.

Fenerbahçe'den ilk ara transfer hamlesi! 20 milyon Euroluk orta saha kadroda Fenerbahçe'den ilk ara transfer hamlesi! 20 milyon Euroluk orta saha kadroda

Muhtemel 11'ler:

  • Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Satka, van Drongelen, Bola, Bennasser, Ntcham, Schindler, Holse, Muja, Mouandilmadji
  • Beşiktaş: Mert Günok, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Salih, Rashica, Rafa, Semih, Immobile

Muhabir: Haber Bülteni