Suriye'nin kuzeyinde 2 terörist etkisiz hale getirildi Suriye'nin kuzeyinde 2 terörist etkisiz hale getirildi

Beyoğlu’nda bulunan İstiklal Caddesi’nde, bir şüpheli, polis memuruna bıçakla saldırdı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan polisin tedavisinin devam ettiği öğrenilirken, çeşitli suçlardan kaydı bulunan ve psikolojik tedavi gördüğü belirlenen şüpheli, Kasımpaşa’da yakalanarak gözaltına alındı.

Olayın detayları

Olay, saat 11.00 sıralarında Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde duran polis memuru O.I. (34) isimli şahıs tarafından bıçakla saldırıya uğradı. Saldırgan, olayın ardından hızla olay yerinden kaçtı. Ensesinden bıçak darbesi alan polis memuru, sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralanan polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Saldırı anı kameralarda

Saldırı anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, saldırganın elindeki bıçakla polisin arkasından yaklaşarak saldırdığı ve sonrasında koşarak kaçtığı görülüyor.

Şüpheli Kasımpaşa’da yakalandı

Saldırı sonrası şüpheliyi yakalamak için başlatılan çalışmalar sonucunda O.I., Kasımpaşa’da kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Psikolojik tedavi görüyormuş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Kasımpaşa’da yakalanan şüphelinin ‘uyuşturucu madde kullanmak’ ve ‘kişilerin huzur ve sükununu bozmak’ suçlarından kaydı olduğu ve psikolojik tedavi gördüğünün tespit edildiği” ifadelerine yer verildi. Açıklamada, olaya ilişkin çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Kaynak: İHA