Beypazarı Belediyesi, ilçenin altyapısını ve estetik görünümünü iyileştirmek amacıyla kapsamlı bir kaldırım çalışması başlattı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Beypazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin iş birliğiyle yürütülen çalışmalar, Başaağaç Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı'nda yoğun bir şekilde devam ediyor.

Beypazarı Belediyesi, şehir genelinde yürüttüğü altyapı iyileştirme projelerine bir yenisini ekleyerek, Başaağaç Mahallesi’nde kaldırım döşeme ve peyzaj çalışmalarını başlattı.

Çalışmalar, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Beypazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ortak çabalarıyla yürütülüyor. İki belediyenin iş birliği, projelerin hızlı ve etkin bir şekilde tamamlanmasını sağlıyor. Ekipler, kaldırım döşeme ve peyzaj çalışmalarının yanı sıra, gerekli altyapı düzenlemelerini de yaparak bölgenin genel yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Denizbank Konseri Ankara’da müzikseverlerle buluşuyor Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Denizbank Konseri Ankara’da müzikseverlerle buluşuyor

Başaağaç Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı’nda başlayan kaldırım döşeme ve peyzaj çalışmaları, bölgenin görünümünü ve kullanımını önemli ölçüde iyileştirecek. Çalışmalar kapsamında şu düzenlemeler yapılmaktadır:

Beypazarı Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada  “Başaağaç Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı’nda yürüttüğümüz çalışmalarla, mahallemizin çehresini değiştiriyoruz. Yaya yollarının yenilenmesi ve peyzaj düzenlemeleri ile halkımızın daha güvenli ve estetik bir çevrede yaşamasını sağlamak öncelikli hedefimizdir. Ankara Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde gerçekleştirdiğimiz bu projeyle, Beypazarı’nı daha modern ve yaşanabilir bir yer haline getirmeye devam edeceğiz” denildi.

Muhabir: Cansel Yıldız