Minibüsçüler Odası Başkanı'ndan Altındağ Belediyesi'ne ziyaret Minibüsçüler Odası Başkanı'ndan Altındağ Belediyesi'ne ziyaret

Törene katılan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kasap, şehidin hatırasını yaşatmak için yapılan bu eserin önemine vurgu yaptı.

“ŞEHİDİMİZ SEÇKİN ÇİL’İN İSMİNİ BURADA YAŞATMAK BİZLER İÇİN BÜYÜK BİR ONURDUR"

Başkan Özer Kasap, açılışta yaptığı konuşmada, "Vatanı uğruna canını feda eden kahramanımızı rahmetle anarken, onun hatırasını yaşatmak için yapılan bu anlamlı eserin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şehidimiz Seçkin Çil’in ismini burada yaşatmak bizler için büyük bir onurdur" ifadelerini kullandı.


Saray Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar da bu esere sahip çıkacaklarını ifade etti. Başkan Kasap ve katılımcılar, çeşmenin açılışının ardından şehitler için dualar ederek töreni sonlandırdılar.

NE OLMUŞTU

Jandarma Astsubay Üstçavuş Seçkin Çil, Diyarbakır’ın Sur İlçesi'nde bölücü terör örgütü mensupları ile güvenlik güçleri arasında 2016 yılında çıkan çatışmada ağır yaralanmış, kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 17 Şubat 2016 tarihinde şehit düşmüştü.

Muhabir: Fatma Doğanay